Közélet

A nő terhes lett, csakhogy a férje nem sokkal korábban elköttette magát

Az ötgyermekes apa azzal vádolta feleségét, hogy megcsalta, miután a nő teherbe esett annak ellenére, hogy a férfin vaszektómiát hajtottak végre.

A tennessee-i Colby és Ashley Grace öt gyerek után úgy gondolták, hogy mostmár elég nagy a család, ezért a férfi orvoshoz ment, hogy elköttesse magát. A nő szinte azonnal teherbe esett, ami sok kérdést felvetett a rokonokban. “Megkérdezte tőlem, hogy megcsaltam-e. Persze azért tette, mert mindannyian sokkot kaptunk, amikor kiderült, hogy megint terhes vagyok” – mondta a nő.

Mint a vizsgálatok később kiderítették, a műtét sikertelen volt, ezért tudott újra teherbe esni Ashley. Úgy döntöttek, hogy megtartják a babát, hiszen csodának számít, hogy megfogant. A vége nagyon nehéz volt, mert a 31. hétben Ashley elesett a garázsban és eltörte a lábát. A következő 16 hetet fekvőgipszben töltötte. Azonban minden nehézség ellenére a kisfiú, Sawyer egészségesen született meg, és a hatgyermekes család boldogan mutogatja az új jövevényt. Colby később megcsináltatta újra a vaszektómiát, ami ezúttal sikeres volt.

Mirror

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik