Közélet

“Csak” nem adta vissza a talált pénztárcát, de így is vádat emelhetnek ellene

Persze előtte meg kellene találni ezt a férfit, aki egy pékségben tette zsebre a pulton hagyott pénztárcát.

A Győri Rendőrkapitányság lopás miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen, ugyanis egy férfi még október 13-án 9 óra 30 perc körüli időben, egy győri pékségben eltulajdonította a sértett pulton felejtett pénztárcáját a benne lévő személyes irataival és bankkártyájával együtt.

A talált pénztárca miatt is súlyos büntetés jár, ha nem kerül vissza a tulajdonoshoz. Számos ilyen esetről is beszámoltunk már, legutóbb arról a fiatal zajki nőről, aki ellen pont emiatt emelhetnek vádat.

Visszatérve a győri esethez: a feltételezett elkövetőről kamerafelvétel áll a hatóság rendelkezésére, ezt kedden közölték a rendőrség honlapján.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi út 54.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik