Közélet

Azt mondta, hogy rendőr, majd leütötte az ellenőröket

Két ellenőrt ütött meg Erzsébetvárosban az a férfi, akinek azonosításához a lakosság segítségét kérik a rendőrök.

Két jegyellenőr nő hétfő reggel, a Deák téri buszmegállóban leszállított egy utast a buszról, akinek nem volt menetjegye. Odament hozzájuk egy férfi, aki azt mondta, hogy önkéntes rendőr és felszólította az ellenőrzött utast, hogy menjen el, majd mindkét nőt fejen ütötte és elhagyta a helyszínt. Az ellenőrök nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

A férfiról grafika készült.

Az elkövető egy 50-60 év körüli, 180-185 centiméter magas, kövér testalkatú férfi. Haja rövid, hullámos, ősz. Arca kerek, borostás. A bűncselekmény elkövetésekor derékig érő, narancssárga színű kabátot viselt, aminek az ujjai szürke színűek voltak. A kabát alatt csíkos pulóvert, világoskék színű farmernadrágot viselt, valamint egy sötét kézikocsi volt nála.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a grafikán látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-461-8100 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik