Közélet

Sarokcsiszolóval loptak több mint tízmillió forintot – Videó

A két nő és a férfi még a hét elején lopott tetemes mennyiségű készpénzt, és egy sarokcsiszolót.

A rendőrség keresi azt a három ismeretlen személyt, akik egy rákosmentei ingatlanba betörtek, majd annak tárolóhelyiségéből elloptak egy sarokcsiszolót. Az eszköz segítségével a lakásból két széfet vágtak ki és több mint tízmillió forintot vittek el.

Két ismeretlen nő és egy férfi 2016. október 3-án 11 óra körül bement egy Budapest XVII., Horváth Ernő utcai ingatlan udvarára, majd a ház melletti tárolóhelyiségből elloptak egy sarokcsiszoló gépet. A házba a nyitott teraszajtón át bejutottak, és az ellopott sarokcsiszolóval kivágtak két széfet, amiből több mint tízmillió forintot, a lakás más helyiségeiből pedig arany ékszereket és különböző használati tárgyakat loptak el. A rögzített széfeket a néhány perccel korábban ellopott géppel vágták ki. A bűncselekmény elkövetésével több mint tízmillió forint kárt okoztak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a videófelvételen látható személyeket felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-253-2310, a 06-70-198-8530 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ”Telefontanú” zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik