Közélet

Lánya barátjával ölette meg férjét és annak szeretőjét a féltékeny nő

A férj beköltöztette a házukba a szeretőjét, aminek aztán tragikus vége lett.

A 43 éves Ann Marie Anastasi a férjével, Anthonynval a marylandi Lothianben élt. Az ötgyermekes házaspár 18 éve volt együtt. A férfi szeretőt tartott, amiről a felesége is tudott. A 25 éves Jacqueline Riggst végül 2015 októberében be is költöztette a férj a családi házba. Egy ideig a feleséget nem zavarta, hogy egy bizarr szerelmi háromszög alakult ki köztük, de pár hónappal később a férfi egyre inkább csak a fiatal szeretőjével foglalkozott, sokat vonultak félre az alagsorba szexelni.

2015 októberében Ann Marie azzal telefonált a rendőrségre, hogy a férje öngyilkos lett. Azt állította, hogy amikor a vásárlásból visszatért, a holttestet a hálószobában találta. Csakhogy a kiérkező járőrök nemcsak a lelőtt férfit, de a szerető holttestét is megtalálták. A fiatal nővel 42 késszúrással végeztek. Ann Marie azt mondta, hogy szerinte a férje ölhette meg a szeretőt. A vallomásában azonban több gyanús következetlenség volt. Végül a nő telefonját átnézve az üzenetekből kiderült, hogy ő és lánya rávették a 18 éves Gabriel Strusst, Ann Marie lányának barátját, hogy ölje meg nekik az apát és szeretőjét.

Struss 2016-ban vádalkut kötött, elismerte a gyilkosságokat, és 60 év börtönt kapott. Ann Marie Anastasit idén májusban ítélték el, szintén 60 évre. Lánya a fiatalkorúak börtönében ül.

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik