Közélet

A nő elmondta, hogy abortuszklinikán dolgozik, erre a férfi megerőszakolta

Miután a férfi megtudta, hol dolgozik a nő, furcsán kezdett viselkedni. Amikor aztán a nő ott akarta volna hagyni, megerőszakolta.

Amikor a 27 éves Calla Hales randizni kezdett a férfivel, elmondta neki, hogy egy észak-karolinai nőgyógyászati klinikán dolgozik, de nem ment bele részletekbe. Ezután azonban az üzenetváltásaik során a férfi nem hagyta békén, amíg el nem árulta, hogy abortuszokat végeznek a klinikán. A férfi azt válaszolta, hogy nincs ezzel baja, de a nő szerint a második randin már érezhető volt, hogy valami nincs rendben. Halesnek nem tetszett a férfi viselkedése, ezért ott akarta hagyni. Azt viszont megengedte neki, hogy a kocsijához kísérje. Ott azonban a férfi rátámadt, a biztonsági övet a nyakára tekerte és megerőszakolta a nőt. Közben azt mondta Halesnek, hogy vezekelnie kellene azért, amit a nőkkel csinál. Végül azután zajt hallott, és elszaladt.

A nő jelentette az esetet a rendőrségen, de nem akar vádat emelni, mert azt mondta, nem szeretné, ha újra fel kellene idéznie a történteket.

Metro

Ajánlott videó

Olvasói sztorik