Közélet

A gyermekük elhelyezése és a pénz miatti vitáik után a nő leszúrta élettársát

Mikor a nő el akart költözni, a férfi azt követelte, hogy hagyja nála a gyereküket és fizesse neki vissza a kölcsönöket. A nő ezért eltervezte, hogy megöli.

A budapesti nő évekig élettársi kapcsolatban élt egy férfivel, akitől gyereke is született 2013-ban. Ezután azonban egyre több vitájuk volt, és megromlott a a viszonyuk, de továbbra is egy lakásban éltek. 2015 második felében a nő el akart költözni, és a férfi azt követelte, hogy hagyja nála a gyermeket, a láthatásról is mondjon le, továbbá fizesse neki vissza minden korábban adott kölcsönt, amelyek együtt egy több millió forintos összeget tesznek ki. Ekkor a nő elhatározta, hogy megöli a férfit. 2016. január 5-én kábító hatású szert tett a sörébe, majd amikor az áldozat ettől összeesett, többször belevágott egy kést a nyakába. A férfi azonban ezek után fel tudott tápászkodni, az ajtóhoz ment és dörömbölt rajta, amit a szomszédok meghallottak és értesítették a rendőrséget.

A Fővárosi Főügyészség előre kitervelten elkövetett emberölés kísérletével vádolja a nőt, amiért tíztől húsz évig terjedő szabadságvesztéssel büntethetik.

ugyeszseg.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik