Közélet

Rabszolgaként bántak a rendőrök a tizenéves prostituálttal

A lány egy olyan szobában fogadta kuncsaftjait, amit a rendőrök béreltek neki. Sokan még közülük is fizettek neki a szexért.

Egy oaklandi rendőr tizenéves lánya, Jasmin Abuslin álnevet használva az apja több kollégájával is lefeküdt pénztért. A dologra 2015-ben derült fény, mikor a lány megfenyegette az egyik tisztet, hogy szétkürtöli, mit csináltak, és erre a férfi megölte magát. A férfi a búcsúlevelében megemlítette, hogy rajta kívül más rendőrök is szexeltek a lánnyal, és ezek után nyomozás indult az ügyben. Kiderült, hogy 24 rendőr fizetett azért, hogy lefekhessen a tizenéves prostituálttal, volt köztük olyan, aki a járőrautóban szexelt vele. A tisztek ráadásul béreltek a lánynak egy szobát, hogy ott látogathassák a kuncsaftjai. Emellett segítettek neki, hogy ne bukjon le.

Abuslin ügyvédje szerint a férfiak rabszolgaként kezelték a fiatal lányt, aki a rendőrtisztek ügyét tárgyaló bíróság ítélete értelmében csaknem 1 millió dollárt fog kapni. A botrány kirobbanása után a helyi rendőrség vezetői lemondtak.

Metro

Ajánlott videó

Olvasói sztorik