Közélet

Késsel és baltával támadt a rendőrre a tolvaj

Mikor megtalálták, amit a férfi egy tanyáról ellopott, kihívták a rendőröket. A tolvaj azonban ellenállt a letartóztatásnak.

A 36 éves keceli férfi február 19-én szivattyúkat, egy kompresszort és fűnyírót lopott el egy közeli tanyáról, és elrejtette annak a háznak a kertjében, amelyben szívességből lakott. Amikor a ház tulajdonosai megtalálták az összelopkodott értékeket, értesítették a rendőrséget. A tolvaj el akart menekülni, de addigra kiérkezett egy járőr, és megállította őt. A férfi azt hazudta a rendőrnek, hogy bemegy a házba az igazloványáért, aztán fogott egy kést és egy baltát, és ezekkel fenyegetve akarta rávenni a rendőrt, hogy engedje őt el.

Ezután a férfi azt mondta, hogy megöli a ház tulajdonosát, mire a rendőr leadott egy figyelmeztető lövést. Időközben kiérkezett még négy járőr, ami után a férfi öngyilkossággal fenyegetőzött, de amikor körbevették, végül megadta magát. A Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség lopással és hivatalos személy elleni erőszakkal vádolja a férfit, aki ezért kettőtől tíz évig terjedő szabadságvesztésre számíthat.

ugyeszseg.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik