Közélet

Őrült autós üldözésben kergették a halálba a lányt

A fiatal nőt az exbarátja, és annak egy másik volt barátnője kergette autóikkal. A száguldás vége az lett, hogy az üldözött kocsija nekiütközött egy emeletes háznak, és a nő meghalt.

A 22 éves Sophie Taylor tavaly augusztusban egy ismerősével együtt odahajtott a volt barátjához, a 23 éves Michael Wheelerhez Cardiffban, hogy elkérjenek tőle egy motorkerékpárt, amelyet a nő vett neki 6000 fontért. Emiatt csúnyán összekaptak. Ezután Wheeler felhívta egy másik exbarátnőjét, a 24 éves Melissa Pesticciót, aki azért volt mérges Taylorra, mert a férfi miatta hagyta el.

Wheeler és Pesticcio külön kocsiban leparkoltak egy helyen a városban, aztán amikor Taylor elhajtott mellettük, utána indultak. Egy darabig nagy sebességgel üldözték, majd végül Wheeler nekivezette az autóját a Taylorénak, amitől az megpördült. A nő elvesztette irányítását a jármű felett, és a kocsi belefutott egy épületbe. A nő később a kórházban belehalt sérüléseibe, utasát pedig megnyomorította az ütközés. Az üldözök továbbhajtottak, de nem messze balesettől parkoltak le, ahol hamarosan elfogták őket a rendőrök. A férfi és a nő beismerte, hogy ők okozták a balesetet. Nemrég befejeződött tárgyalásuk végén mindketten 7 és fél év börtönbüntetést kaptak.

Sky News

Ajánlott videó

Olvasói sztorik