Közélet

Rövid szóváltás után úgy behúzott a másik férfinak a részeg, hogy annak eltört az állkapcsa

A férfit egyik szomszédja szólította le az utcán, de a társalgásnak rossz vége lett. Beszédpartnere, aki a hatalmas ütésével eltörte az állkapcsát, börtönbe kerül.

Az 50 éves Darren Cartwright az angliai Wolverhampton konzervatív klubjában beszélgetett és iszogatott, aztán hazaindult. Az utcán odaszólt neki egyik szomszédja, aki egy másik férfivel és egy nővel együtt az úttest túloldalán állt. A férfi odament, és látta, hogy a nő sír, ezért megkérdezte, miért zaklatták fel őt úgy. A Cartwright szomszédja mellett álló 39 éves Jason Hillman, aki már ittas volt, ezen úgy felhúzta magát, hogy hatalmasat behúzott a férfinek.

Cartwright ezután hazament, de otthon összeesett, és két napra kórházba került a megrepedt állkapcsa miatt. Mivel a férfi már éppen ott akarta hagyni a többieket, amikor megütötték, így a bíróság nem csak azt rótta fel a tettesnek, hogy részeg volt, és nagy erővel ütötte meg az áldozatot, hanem azt is, hogy a támadás indokolatlan volt. Így Hillman 15 hónapos börtönbüntetést kapott a 2015 májusában történt eset miatt.

Express & Star

Ajánlott videó

Olvasói sztorik