Közélet

12 éves kisfiú talált rá a hullára a városközpontban

Boltba sétált az anyukájával a gyerek, amikor észrevette a bokrok között heverő mozdulatlan testet. A nő először azt hitte, a férfi részegen fetreng ott.

Mandy Mabbitt és a kisfia az angliai Grimsby város központjában találtak egy holttestet tavaly áprilisban, amikor boltba sétáltak. Az anya elmondása szerint amint egy helyen elhaladtak néhány bokor mellett, a gyerek elkezdte kiabálni, hogy látott egy embert. Az anya először azt hitte, hogy csak egy kidőlt részeg az, de mikor a boltból hazafelé is ott találták, úgy döntött, hogy segít neki. Ő és egy másik járókelő sikertelenül próbálták újraéleszteni a férfit. Közben a nő kétségbeesett hangon telefonált a mentőknek.

Azóta kiderül, a halott férfi 41 éves volt, és Terrence Rileynek hívták. A vizsgálatok később megállapították, hogy Riley halálát a szervezetében levő alkohol és drogok okozták. A férfi korábbi barátnője, és gyermekének anyja elmondta, Riley sosem tudta kiheverni, hogy fiatalon elvesztett a szüleit, ezért menekült a drogokhoz. A nyomozás során a hatóságok arra jutottak, hogy a férfi nem szándékosan lett öngyilkos.

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik