Közélet

Az amatőr tolvajok rárepülnek a dohányboltokra, de annyira bénák, hogy sokszor ők szívják meg

Tényleg érthetetlen néha, hogy ezek az emberek miben reménykednek.

Egy férfi jelent meg péntek késő este egy szolnoki Nemzeti Dohányboltnál, ahová erőszakkal bement, majd az üzletben egyedül tartózkodó eladótól a pénzt követelte. Az ismeretlen, miután megszerezte a bevételt, elmenekült a helyszínről.

A rendőrök kevesebb mint egy nap alatt azonosították a lehetséges támadót, K. Norbert szolnoki lakost szombat este a városban elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és rablás gyanúja miatt kihallgatták. A rendőrök a férfi otthonában megtalálták az ellopott készpénz jelentős részét és az elkövetéskor használt ruházatot is. A rendőrök a 32 éves gyanúsítottat őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását.

Vagyis: egy eszement férfi kirabolt egy dohányboltot abban a városban, ahol él, és alig egy nap alatt elfogták úgy, hogy még azt a ruhát is megtalálták, amiben kifosztotta az üzletet. Valahogy az az érzésünk, hogy nem gondolta ezt igazán át, mint ahogy azok a bűnözők sem, akik rárepülnek a dohányboltokra, de elég gyorsan lebuknak. Szerencsére.

Police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik