Közélet

Szinte nem volt olyan családtagja, akire ne emelt volna kezet, aztán egy mentősre is rátámadt

A kretén férfi többször erőszakosan, megbotránkoztató módon viselkedett, rongált és meg akart ütni egy mentőápolót Békéscsabán.

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak, könnyű testi sértés és garázdaság miatt javasol vádemelést a rendőrség egy békéscsabai férfi ellen. A 34 éves K. Zoltán még tavaly augusztus 15-e és október 29-e között több helyen erőszakosan viselkedett. Két társasházban, felesége és édesanyja lakóhelyén is többször megjelent. Édesanyja egyszer sem engedte fel a lakásba, mert erősen ittas és agresszív volt. A férfi ezért két alkalommal is megrongálta a társasház kaputelefonját. A feleségétől pedig egy mobiltelefont követelt, majd egy televíziót is el akart vinni. Ekkor a nevelt lánya is ott volt, aki segített neki elvinni a készüléket egy üzletbe.

Miután a boltból kijöttek, K. Zoltán megütötte és szidalmazta a lányt.

Egy másik alkalommal a gyanúsított a nagymamáját is fellökte abban a házban, ahol együtt laktak. Az idős nő könnyű sérüléseket szenvedett. Egyszer pedig rátámadt a segítségére siető mentősökre. Magatehetetlenül feküdt egy árokban, az ápoló segítségével felállt és elment a mentőautóig. Amikor a hordágyra akarták fektetni, kezet emelt a mentőápolóra, ököllel meg akarta ütni. Az ápoló elhajolt az ütés elől és a gépkocsivezető kollégájával a rendőrök megérkezéséig lefogta az erőszakos férfit.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság a K. Zoltán ellen indított büntetőeljárásokat egyesítette és a nyomozást február 16-án lezárta. Az eljárás iratait a rendőrkapitányság továbbította a Békéscsabai Járási Ügyészségre.

Police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik