Közélet

Elrabolták és megölték a prostituáltat, aki azért lett escort, hogy segíthesse a családját

Az egyedülálló édesanya nem tudta eltartani három gyermekét, ezért nem látott más kiutat. Sajnos az egyik kliense meggyilkolta a 34 éves nőt.

A coloradói Grand Junctionben élő Paige Birgfeld három munkahelyen dolgozott, hogy a gyermekeinek mindene meglegyen, azonban nem tudott megfelelő anyagi biztonságot teremteni a családja számára, így nagy döntést kellett hoznia. Prostituáltnak állt, mert pénzt kellett keresnie. Egy nap azonban nem ment haza a kliensétől. A volt férje jelentette be eltűnését, és a rendőrök már aznap keresni kezdték. Három nappal később valaki bejelentést tett, miszerint egy autó lángokban áll a közeli parkolóban. Paige kocsija volt, a nő táskáját és iratait pedig pár kilométerrel arrébb eldobálva találták meg.

A rendőrök Paige telefonjában minden számot felhívtak, de egy férfi, az 56 éves Lester Ralph Jones különösen idegesnek tűnt, amikor kikérdezték. A gyanúsított mindent tagadott először, azonban pár hónappal később megtalálták a nő holttestét egy erdőben elásva, a testen lévő ragasztószalagon pedig ott volt a férfi DNS-e. Jones emberölés és emberrablás vádjával került bíróság elé, és végül életfogytiglanra ítélték.

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik