Közélet

Hallott már ilyet? Három nő meztelenre vetkőztetett, majd megerőszakolt egy focistát

Mindhárom nő börtönbe került, miután nemi erőszakkal vádolták meg őket. Ha ez nem lenne elég, mint kiderült, rendesen meg is kínozták előtte az áldozatot.

A 26 éves Brogan Gillard, a 22 éves Paige Cunningham és a 20 éves Shannon Jones is rács mögé kerültek a támadás miatt. Az erőszakot még videóra is vették, amit felhasználtak ellenük a tárgyaláson. Mint kiderült, a három nő leitatta a focistát, majd mikor már elég részeg volt, megtámadták, meztelenre vetkőztették, és érthetetlen módon zöldségeket szeleteltek a testére. Ezután egy ollóval tincseket vágtak le a hajából, végül megerőszakolták.

A felvétel annyira durva volt, hogy a tárgyalás közben a bíró felszólította az embereket, hogy hagyják el a termet, míg lejátszák. Az ítélethozatalkor az ügyész azt is elmondta, hogy nyilvánvalóan semmi kegyelem nem volt bennük az áldozattal szemben, megalázták és megerőszakolták, amire nincs mentség. Brogant végül 31, Cunninghamet pedig 10 hónapra ítélték. Gillardra még vár pár tárgyalás, hiszen neki a videó miatt is felelnie kell.

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik