Közélet

Szándékosan kevertek bódító porokat a vendégek italába, majd kifosztották őket egy fővárosi klubban

De volt, hogy az áldozatokat hazakísérték, és kipakolták az otthonukat.

Kifosztás és prostitúció elősegítése miatt nyomoznak a budapesti S. Tamás, O. Sándor és S. Irén 29 ellen. Az eddigi adatok szerint egy belvárosi klubban S. Tamás – ő a szórakozóhely tulajdonosa – és alkalmazottai az elmúlt három hónapban több vendég italába bódítószert kevertek és a kábult, védekezésre képtelen állapotukat kihasználva a klubban elvették tőlük az értékeiket (készpénzt, bankkártyát, mobiltelefont és személyes iratokat). Több esetben a kábult vendéget hazakísérték, majd a lakásán fosztották ki.

A gyanú szerint S. Tamás az üzletben férfiakat foglalkoztatott, akik anyagi ellenszolgáltatásért cserébe szexuális szolgáltatást nyújtottak a vendégeknek.

A szórakozóhelyen előfordult a túlszámlázás is, ezért a BRFK V. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársaival együttműködve szombat éjjel megjelentek a belvárosi szórakozóhelyen, ahol S. Tamást és két alkalmazottat is elfogtak. O. Sándort a negyedik társukat fél órával később a józsefvárosi lakásán fogták el. A nyomozók a klub átvizsgálásakor több mobiltelefont, valamint különböző – magyar és külföldi – személyes iratokat foglaltak le.

A belvárosi rendőrök az elkövetőket gyanúsítottként hallgatták ki, valamint S. Tamást és O. Sándort őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik