Közélet

A férfi megfojtotta terhes szeretőjét, testét egy bányában rejtette el

A gyilkos elcsábította barátja feleségét, majd kegyetlen módon végzett vele. Áldozata holttestére csak hetekkel később találtak rá.

A 24 éves Christopher Lee egy évvel ezelőtt csábította el Erint. Egy nap a nő közölte szeretőjével, hogy teherbe esett tőle. Mivel a tengerészgyalogos Lee megijedt tőle, hogy ez tönkre fogja tenni a karrierjét, eldöntötte, hogy megszabadul Erintől. Meghívta a nőt vadászni a kaliforniai katonai bázishoz közel, ahol állomásozott. Erin azt gondolta, hogy a férfi meg akarja kérni a kezét, azonban a férfi rátámadt. Mikor a nő aznap nem ment haza, férje bejelentette eltűnését a rendőrségen.

A keresőcsapatok hetekig kutattak a környéken, mire megtalálták Erin autóját egy eldugott helyen. Nem sokkal később egy bánya mélyén találtak rá a nő holttestére, mellette pedig töltények hevertek, amik Lee fegyveréből származtak. A halottvizsgálat megállapította, hogy Erin fojtogatás áldozata lett. Lee-t gyilkossággal vádolták meg, a férfi mindent bevallott. A bíró végül életfogytiglanra ítélte, a szabadlábra kerülés lehetősége nélkül.

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik