Közélet

1 millió forint jár annak, aki segít elkapni a tolvajt

Több mint egymillió forint nyomravezetői díjat ajánlottak fel annak, aki segít kézre keríteni a Kisteleken történt lopás elkövetőjét.

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen tettes november 27-én délután 5 óra és november 28-án délután 5 óra között betört Kisteleken, a Rákóczi utcán található PROBART Kft. irodaházába, és a páncélszekrényből ellopta a készpénzt és az ott tárolt lőszereket.

A rendőrség 500 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki, a sértett pedig további 650 ezer forintot ajánlott fel annak, aki segít megtalálni az elkövetőt. A nyomozás ismeretlen tettes ellen folyik nagy értékű lopás miatt.

A díj annak fizethető ki, aki az elkövetőkről pontos adatokkal rendelkezik, amik segítségével beazonosítható a gyanúsított, bűnössége megalapozottá válik és az információt a bejelentő ismerteti az eljárás során is. Szükség esetén a rendőrség intézkedéseket tesz a tanú védelmére. Aki információval tud szolgálni a bűncselekményről, hívja valamelyik központi segélyhívó számot, vagy tegyen bejelentést a Telefontanú zöld számán.

police.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik