Közélet

A pedofil azt mondta a kislányoknak, hogy lefogyhatnak, ha szexelnek vele

Még hamis fogyókúrás tablettákat is adott a kislányoknak, és azt mondta nekik, hogy gyorsabban vesztenek majd súlyt, ha hajlandóak szexelni vele.

Az angliai Evertonban élő 48 éves Philip Farley hihetetlen aprólékossággal dolgozta ki a tervét, amivel rávette a lányokat, hogy lefeküdjenek vele. Meggyőzte őket, hogy vegyék be a fogyókúrás tablettákat, amiket ajánl nekik, és egy csomó pénzt is kereshetnek majd azzal, ha kérdőíveket töltenek ki a tabletták hatásairól. Persze a fogyás sokkal eredményesebb, ha még le is fekszenek vele.

Mikor a férfi a lányok bizalmába férkőzött, és meggyőzte őket arról, hogy tényleg fogyhatnak a segítségével, felajánlotta nekik, hogy meg is masszírozza őket. Ekkor molesztálta áldozatait a pedofil. Az első kislány több évvel a támadás után tett csak feljelentést a férfi ellen, azonban mikor az ügy nyilvánosságra került, egyre több áldozat került elő. A férfinak 15 rendbeli gyermek ellen elkövetett szexuális zaklatásért kellett felelnie, amiért 12 év börtönre ítélték.

Daily Mail

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik