Közélet

Elütöttek egy tinédzsert Borsodban, a sofőr segítségnyújtás nélkül elhajtott

A rendőrök azt kérik, ha valakinek van bármilyen információja a balesetről, az jelentkezzen.

Péntek délután 4 óra körül Sajószentpéteren, a Kossuth Lajos út 91. szám előtti útszakaszon (a Spar Áruház előtt) egy ismeretlen személy az általa vezetett, ismeretlen rendszámú és típusú, feltehetőleg világoskék színű személygépkocsival Kazincbarcika irányába haladva nem adott elsőbbséget egy 15 éves fiatalnak, aki a zebrán akart átmenni. Az autóval a fiút – aki végül lábsérülést szenvedett – elsodorta, majd segítségnyújtás nélkül a helyszínről elhajtott.

A rendőrség várja azon személyek jelentkezését, akik látták az eseményt, illetve a megjelölt időszakban a fenti útvonalon közlekedtek, továbbá a balesettel vagy a balesetet okozó autó vezetőjével kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet személyesen, a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (3700 Kazincbarcika, Barátság tér 1-3.) vagy a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának a nap 24 órájában hívható 46/514-506-os telefonszámán, továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámokon. Emellett a névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán.

(Police.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik