Közélet

Az erőszak áldozata bemenekült az autók közé támadója elől

A nőt ketten is megerőszakolták. Úgy tudott csak elmenekülni, hogy felmászott az utat szegélyező töltésen, és a forgalmas útra rohant.

Az áldozatnál nem volt pénz, ezért a két férfi felajánlotta neki, hogy elviszik magukkal egy boltba, ahol vodkát és üdítőt vettek. Ezután meghívták magukkal az otthonukba, azonban oda nem akart menni, ezért választották az erdőt. A 23 éves Lukas Slusarczyk volt az egyik férfi, aki megerőszakolta a fiatal nőt az angliai Lancashire-ben. A rendőrségen kiderült, hogy a férfiak többször meg is ütötték a 29 éves áldozatot, mielőtt megerőszakolták. A másik gyanúsított, Krystian Bielon a nő vallomása ellenére is azt állítja, hogy ő nem vett részt az erőszakban. Végül nem tudták rábizonyítani, hogy ő megtette, azonban Slusarczykot bűnösnek találták.

“Nem mutat megbánást azért, amit vele tett. Brutálisan megerőszakolta, megalázta és kihasználta a sérülékenységét. Ahelyett, hogy kegyelmet gyakorolt volna, megerőszakolta” – mondta a bíró. Slusarczykot végül 15 év börtönre ítélték, és egy életre felkerül a szexuális bűnözők listájára is.

Metro

Ajánlott videó

Olvasói sztorik