Közélet

A részeg utas zaklatta a repülő személyzetét, Budapesten kényszerleszállást kellett miatta végrehajtani

A repülőgép Törökországba tartott, de félúton kényszerleszállást kellett végrehajtania egy tök részeg utas miatt, aki zaklatta az utaskísérőket és a gépen utazó gyerekeket is.

Toseef Qureshi pezsgőt követelt a stewardessektől és a többi utastól, miközben az angliai Leedsből a törökországi Antalya felé repültek. A 35 éves yorkshire-i férfi miatt végül Budapesten kellett leszállnia a gépnek. Viselkedéséért négy hónap börtönre ítélték. Mint kiderült, az utas két üveg vodkát, egy üveg pezsgőt és egy üveg sört is elfogyasztott közvetlenül az indulás előtt, ami elég jól megalapozta a hangulatát.

Mikor az utaskísérők megtagadták a további kiszolgálást, azzal fenyegetőzött, hogy majd ő és a bandája jól megtámadnak mindenkit. Qureshi még akkor sem volt hajlandó leülni, amikor már a leszállás következett, és az egyik stewardesst rasszistának titulálta, amiért arra akarta kényszeríteni, hogy foglalja el a helyét. “Mit bámulsz? Nem is az én kölyköm vagy” – ezzel pedig azt a kissrácot rendezte le, aki rá mert nézni. Mikor földet értek, a rendőrök már ott várták. Többé nem utazhat a légitársaság járatain.

Daily Mail

Ajánlott videó

Olvasói sztorik