Közélet

A bank véletlenül átutalt neki egy vagyont, mindet elköltötte, de nagyon pórul járt

A sztriptíztáncosok, Maserati és luxusmotorcsónak után a férfi most az anyjával él és mikrós kaját eszik esténként. Mi a konklúzió? Ha a bank véletlenül utal, ne költse el.

A 22 éves ausztráliai Luke Moore egy számítógépes hibának köszönhetően 15 perc hírnévre tett szert, hiszen a bankja több millió dollárt átutalt neki véletlenül. Luke nem tétlenkedett, egymilliót azonnal elvert sportkocsikra. Vett egy Maseratit, egy Aston Martint, és persze motorcsónakokat is. A maradékot prostikra és nyaralásokra költötte. A törvény azonban utolérte, jelenleg csalással vádolják. Az első kört sikerült megnyernie, mert az ügyvédje bebizonyította, hogy a férfi nem volt tisztában azzal, hogy hibát követ el.

Moore jelenleg – milyen ironikus – büntetőjogot tanul, egy roncsderbihez is tökéletes autót vezet, az anyjával él, és esténként mikrós kaját eszik. Állítja, hogy most boldogabb, mint akkor volt, mikor tele volt pénzzel. “Több nőt viszek ágyba, mióta 20 dolcsi van a zsebemben” – mondta. Mikor letartóztatták, majdnem másfél millió dollárral lógott a banknak, de ez a pénz azóta csak növekedett. Még mindig állítja, hogy nem bűnös, de a tárgyalássorozatnak persze messze nincs még vége.

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik