Közélet

Több cégnek is eladták ugyanazt a kukoricát, az egyik tettes még mindig szökésben van

Dudla Andrea és O. Róbert ellen egy Kft. tett feljelentést, miszerint 4400 tonna kukoricát vásároltak a gyanúsítottaktól, de a termény már nem volt a telephelyen, mikor elmentek érte.

A nyomozás során kiderült, hogy a két tettes egy létavértesi és egy balmazújvárosi telephelyen tárolt kukoricát eladtak egy Kft.-nek, és mikor a vásárló kifizette a 250 millió forintos vételárat, a terményt már nem adták át neki. Mint kiderült, ugyanezzel a kukoricával kapcsolatban több céggel is szerződést kötöttek, akik szintén kifizették nekik a pénzt. Időközben Dudla Andrea és O. Róbert megszöktek az országból, ezért elfogatóparancsot adtak ki ellenük. A 40 éves debreceni férfi azóta hazatért Thaiföldről, és már a reptéren elfogták. jelenleg előzetesben van. Társa, a 41 éves Dudla Andrea azonban még mindig nem került elő, őt nagy erőkkel keresi a rendőrség.

A két tettes ellen különösen nagy kárt okozó csalás miatt indítottak nyomozást, amit a napokban lezártak, a keletkezett iratokat pedig vádemelési javaslattal megküldték az ügyészségnek.

A rendőrség kéri, hogy aki információval rendelkezik a nő tartózkodási helyéről, tegyen bejelentést valamelyik központi segélyhívó számon, vagy hívja a Telefontanú zöld számát.

police.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik