Közélet

Külföldi drogdílereket fogtak Budapesten – Videó

A nyomozók Budapest több kerületében is fogtak el tegnap este drogdílereket.

A rendőrök még novemberben őrizetbe vettek egy 39 éves budaörsi, egy 34 éves kiskőrösi, valamint két szerb férfit, akiknél 32 kilogramm marihuánát találtak. Mint kiderült, a drog Magyarországra szállítását egy 46 éves albán férfi szervezte meg felesége, N. Marianna segítségével. Együtt beszerveztek másokat is, akik továbbértékesítették a drogokat. A gyanú szerint a 24 éves horvát M. A. és a 45 éves albán K. L. vettek részt a drog terjesztésében.

A rendőrök egy budapesti szórakozóhelyen kapták el a dílereket tegnap délután, majd 5 perccel később az albán férfi ikertestvérét és a vele utazó N. Mariannát elcsípték, és este 7 óra körül letartóztatás alá került a 24 éves horvát M. A. is. A rendőrök házkutatást tartottak az üggyel összefüggésben egy Haller utcai lakásban, ahol több kábítószergyanús anyagot találtak. Az ott lakó 33 éves O. Jánost is elfogták, aki ellen kábítószer-birtoklás miatt indítottak eljárást.

Az öt letartóztatott személyt kábítószer-kereskedelemmel vádolták meg, a rendőrség pedig előterjesztést tett előzetes letartóztatásukra.

police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik