Közélet

Majdnem húsz alkalommal lépett le a bevétellel a tolvaj pénztáros

Az utolsó alkalommal a biztonságiak visszatartották, a rendőrség most vádemelést javasol.

A biztonsági szolgálat értesítette a rendőrséget november 7-én arról, hogy egy debreceni bevásárlóközpontban lévő műszaki üzletből az egyik pénztáros készpénzt lopott. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol megállapították, hogy a 27 éves nő előző nap több mint másfél millió forintot tulajdonított el az üzlet páncélszekrényéből, amikor a bevételt kellett volna betennie, ezért őt a biztonsági őrök a helyszínen visszatartották. A járőrök a nőt elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. O. Katalin elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

A gyanú szerint a nő korábbi munkahelyén, ahol szintén pénztárosként dolgozott, február 5. és július 16. között 18 alkalommal tulajdonította el jogtalanul a rábízott pénzt.  

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a helyi lakos ellen lopás bűntett és sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte a járási ügyészségnek.

(Police.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik