Közélet

Ez a piti tolvaj azt hitte, jól átverte az eladót, de alaposan ráfázhat

A férfi nagyon ócska trükkel lépett le, mondjuk a dohányboltos be is kajálta, de a kamerák mindent rögzítettek.

Egy ismeretlen férfi még szeptember 27-én 18 óra 40 perc körül egy debreceni dohányboltba bement és az eladótól nagy mennyiségű dohányterméket kért. A férfi a nőnek azt mondta, hogy a bankkártyáját a kocsiban hagyta, majd az üzletből az áruval együtt fizetés nélkül távozott.

A férfi sportos testalkatú, körülbelül 170-180 centiméter magas, 45 év körüli, haja rövid, világosbarna színű, elől kopaszodó. Az elkövetéskor kék színű pólót, kék színű rövidnadrágot és barna színű szandált viselt.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

(Police.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik