Közélet

Megverték és fegyvert fogtak a nőre a saját lakásában, mielőtt kirabolták – Videó

A Debrecenben történt rablás gyanúsítottjai már rendőrkézen vannak. Mindenesetre nem lettünk volna a nő helyében.

A nyomozás adatai szerint november 4-én este egy debreceni nő lakásába bement két férfi és bántalmazták, valamint fegyverrel, vagy annak utánzatával megfenyegették és készpénzt, továbbá műszaki cikkeket vittek el tőle.

Az egyik támadót, a 27 éves V. Pétert a rendőrök november 6-án Bökönyben elfogták, majd gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók azonosították a férfi társát, valamint a felbujtót és elfogatóparancsot adtak ki ellenük. A 27 éves R. Imrét és a 32 éves A. Tamást a járőrök november 7-én Nyíregyházán elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket.

A rendőrök kihallgattak egy 29 éves nőt is, aki a gyanú szerint segítséget nyújtott a férfiaknak a rablás elkövetéséhez. A nő és a felbujtó által közösen bérelt lakásban tartott házkutatás során egy gáz-riasztó fegyvert találtak és foglaltak le a nyomozók.

A bűnügyi őrizetbe vett nyíregyházi, bökönyi és hajdúhadházi lakosok előzetes letartóztatását a bíróság november 9-én elrendelte. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya fegyveresen elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást a gyanúsítottak ellen.

(Police.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik