Közélet

Holttest a jászsági erdőben: az élettársa ölte meg az eltűnt nőt – Videó a helyszínről

A rendőrök először eltűntként keresték a jászfelsőszentgyörgyi nőt, aki bűncselekmény áldozata lett. Az asszony volt élettársát elfogták, a férfi előzetes letartóztatásba került.

Eltűntként keresték a rendőrök azt a 34 éves nőt, akinek az elásott holttestét november 10-én Jászfelsőszentgyörgy erdős külterületén találták meg. A több szálon futó vizsgálat eredményeként a rendőrökben felmerült a gyanú, hogy a nő bűncselekmény áldozatává válhatott. Mint kiderült, a volt élettárs beismerte, hogy még 2015. március 21-én az esti órákban, házuk udvarában bántalmazta volt szerelmét. A férfi ezt követően az asszonyt gépkocsival a Zagyva folyó melletti ártérre vitte, ahol elásta.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság november 9-én emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a volt élettárs, T. Gábor ellen. A rendőrök őrizetbe vették a 35 éves férfit, akit a bíróság november 11-én előzetes letartóztatásba helyezett. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja az ügy körülményeit.

(Police.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik