Közélet

Az ügyvéd a gyermekei előtt késelte meg feleségét

A nő ellenállt, de férje erősebb volt nála. Azzal is megfenyegette, hogy apró darabokra felvágja, aztán nekiesett a késsel és többször megszúrta a gyerekeik előtt.

A 48 éves Michael Belcher felesége, Joana megtámadásáért állt bíróság elé. Akkor tört ki a veszekedés köztük, mikor Joana közölte férjével, hogy nem megy érte Londonba. Belcher ekkor megpróbálta felhívni telefonon a nőt, 37 nem fogadott hívást hagyva a telefonján, ami után fenyegető üzenetekkel kezdte bombázni. Joana aludni ment a gyerekeikkel és az édesanyjával, azonban hajnali 4 körül zajra ébredtek. A férje ekkor berontott a hálóba egy késsel a kezében és elkezdte szúrkálni a karját és a combjait. Joanának sikerült elmenekülnie, de a férfi utánarohant és visszarángatta a nappaliba. Joana édesanyja hívta ki a rendőröket.

Amikor a hatóság emberei kiértek a helyszínre, minden csupa vér volt az egész házban. A tárgyalás során megállapították, hogy nem emberölési kísérletről van szó, ezért nem küldik börtönbe Belchert, de távoltartási végzést kértek ellene, és büntetést is kell fizetnie.

Mirror

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik