Közélet

Tragédia! Az apa hibájából zuhant le a gép, amin a családja utazott – Videó

Az édesapa egy magángépen vitte családját egy utazásra, de hibát követett el és a gép lezuhant, rajta feleségével és két gyermekével.

Az 56 éves Phil Garvey amatőr pilóta volt. Ő és családja egy hatszemélyes Piper Mirage repülőgéppel utazott az angliai Wokingből Devonba, amikor a baleset történt. A nyomozás során kiderült, hogy valószínűleg az édesapa hibája miatt zuhantak le. A gépen volt Garvey 55 éves felesége, Ann és két gyermekük, a 23 éves Emily és a 20 éves Daniel.

A férfi egyébként már tucatszor megtette ezt az utat a repülőgéppel, tehát valamilyen szinten rutinosnak is számított, ezért érthetetlen ez a tragédia. Eleinte nem volt semmi gond, már nagyon közel jártak a célhoz, amikor a gép hirtelen zuhanni kezdett, majd földbe csapódott. A nyomozók szerint a férfi megpróbált kézi irányításra is váltani a baleset előtt, de sikertelenül. Előfordulhat, hogy rossz gombot nyomott meg, vagy hirtelen összezavarodott és nem tudta mit kell csinálni.

A gépet valószínűleg lehetséges lett volna visszaterelni az útjára, de sajnos Garvey tudása nem volt elég hozzá. A vizsgálatok még mindig tartanak.

Daily Mail

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik