Közélet

Népligeti gyilkosság: 5 milliót fizet a rendőrség annak, aki segít megtalálni az elkövetőt

Az orvosszakértői szakvélemény szerint gyilkosság áldozata lett a nő.

Még október 13-án találtak rá egy női holttestre a Népliget bokros területén. Az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint a nő bűncselekmény áldozata lett. Az elkövetőt még nem sikerült azonosítani, a rendőség nyomoz az ügyben.

Az országos rendőrfőkapitány bruttó 5.000.000 forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek.

A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát az országos rendőrfőkapitány fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya kéri, hogy aki az elkövetővel kapcsolatban, jelenlegi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-461-5170-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107-es, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik