Közélet

A skizofrén férfi többször megkéselte a lányát, mert a hangok erre utasították

A férfi elhagyta a gyógyszereket, amiket paranoid skizofréniája miatt kellett szednie, ezért esett neki a saját gyermekének.

A 42 éves Marc Traylor annyira erőszakosan támadta meg 16 éves lányát, Kitannát, hogy egy rendőrnek háromszor rá kellett lőnie. A férfi gyilkossági kísérlet miatt került bíróságra. Traylor nem volt ismeretlen a pszichiáterek számára, hiszen már számtalanszor volt kórházban betegsége miatt.

A férfi azt állította, hogy a hangok szerint így tudta csak megvédeni a gyermekét valamitől. A lányt túszként tartotta az angliai Kentben lévő házukban, miközben a rendőrök próbáltak beavatkozni. Az egy órán át tartó tárgyalás alatt a férfi többször megszúrta a lányát, amíg az el nem vesztette az eszméletét. Egy mesterlövész ekkor adta le a három lövést, amivel sikerült megállítaniuk a brutális támadást.

A szakértők jelenleg is azt vizsgálják, hogy betegsége mennyiben befolyásolta a férfi ítélőképességét. Ha beszámíthatatlannak nyilvánítják, sok időt kell majd eltöltenie a pszichiátrián.

Daily Mail

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik