Közélet

Egyszerűen hihetetlen, hogy miért verte fejbe baltával az ismerősét ez a nyírádi fiatal

Egy nyirádi férfi még szombat délután az egyik helyi szórakozóhelyről ment az otthonához ismerősével, akinek egy téli bakancsot akart ajándékozni. A férfi az ingatlanhoz érve feldühödött azon, hogy nem volt nála a kapukulcsa, ezért vendégével együtt átmásztak a kerítésen. Az udvari fatárolónál a fiatal tovább bosszankodott, kiabált, közben a kezében lévő dohánypapírt és dohányt a földre dobta, majd arra utasította 57 éves ismerősét, hogy szedje fel.

A sértett lehajolt és elkezdte felszedni a földre dobott dohányt és papírt. Ekkor a 18 éves férfi kezében egy fejszével fejbe vágta az 57 éves férfit, aki a földre zuhant. A pórul járt férfi nyolc napon túl gyógyuló, nagyon súlyos sérülést szenvedett, a mentősök kórházba szállították.

A helyszínre érkező rendőrök a nyirádi férfit elfogták, előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az Ajkai Rendőrkapitányság indított nyomozást. Jelenleg szabadlábon védekezhet.

(Police.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik