Közélet

Visszautasította a kiszemelt nő, erre az ablaka elé ment és elkezdte neki mutogatni a farkát

Hónapokon keresztül zaklatta a kiszemelt nőt az idióta férfi.

Minden bizonnyal bíróság elé fog állni egy zaklató, aki a gyanú szerint még 2015 őszén ismerkedett meg azzal az óbudai nővel, akit idén július óta napi rendszerességgel zaklatott telefonon és SMS-ben. A nőt többször megfenyegette, hogy elutasítás esetén őt, illetve családját bántalmazni fogja. A sértett Budapest, Csobánka téri lakásánál és munkahelyén is rendszeresen megjelent, valamint követte őt.

A 38 éves szendrői férfi szeptember 16-án este megjelent a nő lakása előtt, majd szeméremsértő módon viselkedett és nemi szervét mutogatta az ablakon kinéző nőnek. Két nappal később újra felkereste a nőt, ekkor a lakás ablakát és annak keretét kavicsokkal megdobálta. Ennek következtében az ablak betört, az ablakkeret pedig beszakadt. A rendőrök a férfit szeptember 20-án szendőri lakcímén fogták el a férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a zaklatás, szeméremsértés, garázdaság és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást befejezte, az iratokat a napokban vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldte.

(Police.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik