Közélet

Túltesz minden akciófilmen, ahogy ezek hárman elbántak egy tápiósági férfival

Egy korábbi sérelem miatt történt a leszámolás, amelyet az áldozat túlélt, de végződhetett volna csúnyábban is.

Személyi szabadság megsértése és testi sértés kísérlet gyanúja miatt nyomoz a rendőrség B. Erik 23 éves, H. Alex 19 éves és T. Zsolt 27 éves tápiósági lakosok ellen. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak péntek este Tápióság egyik utcájában autóval megálltak a sértett mellett, kiszálltak, majd H. Alex egy korábbi vélt sérelem miatt megütötte a férfit. Ezt követően B. Erik a sértett lábát egy madzaggal összekötötte, a 19 éves társa pedig ismét megütötte és megrúgta a védekezésre képtelen sértettet.

Később az autóba tették a szerencsétlen áldozatot, elhajtottak vele a Vásártéri hídhoz. Ott kivették a járműből és B. Erik elvágta a lábán lévő madzagot. A sértett ezt kihasználva megpróbált elfutni, de a 23 éves gyanúsított megrúgta. A férfi a földre esett, ahol a gyanúsítottak tovább bántalmazták és a fejét a híd korlátjába verték. Ezt követően beszálltak az autóba és elhajtottak a helyszínről.

A nagykátai rendőrök a gyanúsítottakat elfogták és előállították, majd a Pest megyei nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették őket.

(Police.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik