Közélet

A szülők heroint adtak a gyerekeiknek, mert a kicsik nem akartak aludni menni

A gyerekeken tűszúrások nyomait találták, mikor a gyermekvédelmisek elvitték őket a család házából.

A 24 éves Ashlee Hutt és a 25 éves Leroy McIver állítólag heroinnal szúrták a 2 és 4 éves kislányukat és 6 éves kisfiúkat. Azt mondták nekik, hogy ettől majd jobban fognak aludni. A toxikológiai vizsgálatok alátámasztották a vádakat, hiszen a gyermekek szervezetében heroin nyomaira bukkantak. Huttot és McIvert az amerikai Spanaway-ben tartóztatták le, jelenleg előzetesben vannak.

A hatéves kisfiú elmondta a nyomozóknak, hogy a szülők fehér port kevertek össze vízzel, amit aztán injekciós tűvel beadtak nekik. A kicsi vallomása elegendő ok volt a letartóztatáshoz, de később az is kiderült, hogy a férfi bántalmazta is őket.

Hutt és McIver köztudottan heroinfüggők, ami súlyosbítani fogja a büntetésüket. A nőt október 28-án tartóztatták le, a férfit pedig még szeptember elején egy másik bűncselekmény miatt. Mindketten ártatlannak vallották magukat a gyermekbántalmazási vádakban. A tárgyalás december 20-án kezdődik el. A gyerekek jelenleg intézetben vannak, de szerencsére teljesen egészségesek.

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik