Közélet

Drogot árultak több budapesti szórakozóhelyen, lecsukták az üzemeltetőket – Videó

A rendőrök elfogták azt a férfit és élettársát, akik egy ferencvárosi és egy erzsébetvárosi szórakozóhely üzemeltetőiként az ott dolgozókat a kábítószer értékesítésével bízták meg.

A rendőrök még október közepén fogták el egy ferencvárosi szórakozóhely két alkalmazottját, akik munkahelyükön rendszeresen árultak kábítószert. A nyomozók a helyszínen amfetamint, kábítószergyanús tablettákat és több százezer forint készpénzt találtak. A nővel és a férfival szemben – előzetes letartóztatásuk mellett – a rendőrség még mindig nyomoz.

Az üggyel összefüggésben a ferencvárosi rendőrök péntek este elfogtak további két személyt, R. Józsefet és élettársát, S. Júliát, akik a gyanú szerint a szórakozóhelyek üzemeltetőjeként a kábítószer-kereskedelemhez szükséges feltételeket biztosították az alkalmazottak számára. A rendőrök az elfogásukkor  házkutatást tartottak a VII. és a IX. kerületi szórakozóhelyeken, a férfi autójában, valamint a házában, amely során lefoglaltak három fegyvert vagy annak utánzatát.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=62&v=M_WhKx2jlsg

A 46 éves férfit és 34 éves élettársát elfogása után előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

(Police.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik