Közélet

Itt van egy rakás indok arra, hogy sose vezessen részegen

Nincs értelme mások életét is veszélyeztetni, ráadásul a lebukás veszélye is nagy.

A komáromi rendőrök péntek este az 1-es számú főúton ellenőriztek egy spanyol hatósági jelzésű személygépkocsit és vezetőjét. A 39 éves győri nőnél ittasság gyanúja merült fel, ezért a járőrök mintavételre előállították, majd ellene büntető feljelentést tettek.

A dorogi járőrök szombaton 1 óra 39 perckor Dorogon, a Zsigmond Vilmos lakótelepen igazoltattak egy 39 éves gépkocsivezetőt. A rendőrök a helyi férfit mintavételre előállították. A légalkoholmérő készülék eredményei alapján a sofőr vezetői engedélyét átvételi elismervény ellenében elvették és ellene büntetőeljárást kezdeményeztek.

Személyi sérüléses közlekedési baleset történt szombaton 6 óra 40 perckor Oroszlány és Környe közötti útszakaszon. A helyszínelők megállapították, hogy a balesetet okozó 50 éves tatabányai lakos ittas állapotban volt. A mentőszolgálat munkatársai a sofőrt kórházba vitték, ahol az ügyeletes orvos a férfitől vérmintát vett. A rendőrök a férfi ellen büntetőeljárást kezdeményeztek.

Az oroszlányi rendőrök szombaton 13 óra 46 perckor Dad belterületén igazoltattak egy 55 éves helyi lakost. A férfi egy elektromos kerékpárral, bizonytalan úttartással haladt a Ságvári utcában. A férfi elismerte, hogy a járművét elektromos módban használta és előtte alkoholt fogyasztott. A járőrök a férfit mintavételre előállították.

Szintén előállították a komáromi rendőrök azt a 64 éves gépkocsivezetőt, akit szombaton 22 óra 15 perckor Mocsán ellenőriztek. A helyi férfi az intézkedés alól többször megkísérelte magát kivonni, továbbá vele szemben ittasság gyanúja merült fel.

(Police.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik