Közélet

Holtan találták a híres UFO-vadászt, sok a gyanús körülmény

A férfi napokkal halála előtt írt egy SMS-t az édesanyjának, amiben arra kérte, ha valami történik vele, kezdjen el nyomozni.

A 39 éves Max Spiers holttestére Lengyelországban találtak rá. Furcsa módon épp másnap kellett volna előadást tartania földönkívüliekről és összeesküvés-elméletekről. A nyomozók azt állítják, szervi oka volt a halálának, bár halottvizsgálat nem történt.

Az édesanyja azt állítja, kutatásaival sok ellenséget szerzett magának, így nem lenne meglepő, ha kiderülne, hogy gyilkosság áldozata lett a fia. Politikusoknak és hírességeknek is keresztbe tett munkája során, ezért online követői meg vannak róla győződve, hogy egyenesen a kormány emberei tették el láb alól a férfit. “Nagyon gyanúsak a körülmények, ezért próbáljuk sürgetni a halottvizsgálat eredményeinek nyilvánosságra hozását. Az egészséges emberek nem halnak meg egyik napról  a másikra. Megmérgezik őket” – írták az egyik weboldalon, ami Spiers munkásságával foglalkozik.

A lengyel rendőrség nem volt túl együttműködő, és miután az édesanya hazaszállíttatta fia holttestét Angliába, és ott elvégeztette a vizsgálatot, két hónappal később sem kapta meg a hivatalos eredményeket.

A rendőrség állítólag most is nyomoz, információkat viszont senkinek sem adnak ki.

Mirror

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik