Közélet

A fegyveres banda pénzt követelt a családtól, csak éppen rossz címre mentek

A banda a széfet kereste a házban, amiből egy csomó pénzt akartak lenyúlni. Mint később kiderült, nem a megfelelő helyre törtek be.

Az apát egy hatalmas csavarkulccsal is megfenyegették, hogy nyissa ki a széfet, ami egyébként nem is volt a wales-i Mertyr Tydfilben lévő házban. A felfegyverzett alakok berontottak a házba, ekkor tulajdonos és a felesége éppen tévéztek a nappaliban, egy kislány pedig az emeleten aludt. A három férfi 50 ezer fontot akart ellopni tőlük, ezért támadtak rájuk. Az egyikük felrohant a felső szintre és végigkutatta a szobákat a nem létező széf után, a másik kettő pedig a párt őrizte lent. Amikor rájöttek, hogy nem jó helyen járnak, elmenekültek. A rendőrségnek csak az egyik elkövetőt sikerült elfognia, akinek az ujjlenyomatát megtalálták a bejárati ajtón, a másik kettő még mindig szökésben van. Szerencsére az autót is fel tudták kutatni, amivel érkeztek.

A tárgyaláson nem csak emiatt a betörés miatt kell majd felelniük, mert mint kiderült, több támadás is köthető a nevükhöz, amik során ugyanígy pénzt követeltek idegenektől. A bíróság 63 hónap börtönre ítélte a férfit, akit megcsíptek, a többieket még keresik.

 

 

 

 

 

 

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik