Közélet

Családi biznisz: autóból árulták a drogot a nyolckerben – Videó

Nincs is szebb annál, amikor apa és fia közös vállalkozásba kezd.

A VIII. kreületi rendőrkapitányság nyomozást folytat egy apa-fia páros ellen. Míg a 43 éves P. Ferenc ellen kábítószer-kereskedelem miatt nyomoznak a zsaruk, addig kisfia – szintén P. Ferenc – ellen kábítószer-kereskedelem, valamint lőfegyverrel vagy lőszerrel való visszaélés bűntett miatt nyomoznak a rendőrök.

Az apa és fia 2015 óta napi rendszerességgel árult kábítószert a VIII. kerületi Leonardo da Vinci utcában parkoló autójukból. A rendőrök a két férfit pénteken, a helyszínen elfogták, majd a jármű átkutatásakor 6,1 gramm kábítószergyanús anyagot, a kábítószer adagolásához és csomagolásához használt alufólia-tekercset, műanyagtasakokat, valamint készpénzt találtak és foglaltak le.

A fiatalabb Ferenc lakásán további 4,6 gramm barna színű, gyanta állagú, valamint 362,4 gramm folyadék halmazállapotú kábszert, több százezer forint készpénzt, egy fegyvert és hat darab lőszert találtak a rendőrök.

Előállításuk után mindkét férfit gyanúsítottként hallgatták ki a kerületi rendőrkapitányságon. A rendőrség – őrizetbe vételük mellett – előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk indítványozására.

police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik