Közélet

Nagyon szeretik az alkoholt a Komárom-Esztergom megyei sofőrök

Úgy néz ki, hogy a Komárom-Esztergom megyeiek nagyon szeretnek szittyózni, mielőtt volán mögé ülnének. A héten több ittas vezető bukott le.

A rendőrök szerda reggel, Komáromban, a Rákóczi Ferenc rakparton igazoltattak egy 37 éves gépkocsivezetőt, a mintavétel után pedig kiderült, hogy az úriember már korán reggel a pohár fenekére nézett, ezért a jogosítványa is ugrott.

Dorog körzeti megbízottjai csütörtök délelőtt Sárisáp belterületén ellenőriztek egy elektromos kerékpárral haladó férfit, aki a „kétkerekű” pedáljait nem annyira használta, inkább csak élvezte a menetszelet, amikor a rendőrök igazoltatták. Hamar kiderült, hogy ő is részeg, ezért előállították.

Szintén Sárisápon ellenőriztek egy 52 éves sofőrt, csütörtök este. Az igazoltatás során kiderült, hogy a férfi már nem volt szomjas, ezt a szonda is bizonyította. Itt is ugrott egy jogsi.

Az esztergomi rendőrök csütörtök délután egy személyi sérüléses balesetet helyszíneltek. Egy 38 éves helyi férfi Esztergom-kertváros területén esett el kerékpárjával, nyilván tök józanul.

A tatabányai rendőrök egy 35 éves férfit állítottak elő, aki szintén alkoholmámorban ült a volán mögé. Itt is előkerült a szonda, illetve elúszott a jogsi.

police.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik