Közélet

Leszúrtak egy férfit egy IX. kerületi szórakozóhelyen – Videó

A rendőrök a tettesek ellen elfogatóparancsot adtak ki, egyiküket elfogták, a társai pedig önként vonultak a rendőrök elé.

A budapesti J. Artúr, L. Róbert Artúr, J. Erik Lajos  rákóczifalvai és L. Roland ellen garázdaság bűntett miatt indítottak eljárást a ferencvárosi rendőrség. A srácok 19-25 év közöttiek.

Az esetről annyit tudni, hogy J. Artúr múlthét szombat hajnalban, egy körúti szórakozóhelyen összeszólalkozott majd összeverekedett egy testvérpárral, ezért a biztonsági őrök kivezették őket. A hely előtt csatlakozott hozzájuk a gyanúsított három társa és addig folytatták a vitát, ameddig J. Erik Lajos meg nem szúrta az egyik sértettet, aki súlyos sérüléseket szenvedett. L.Rolandot kedd este elfogták, társai pedig szerdán adták fel magukat a rendőrségen.

A rendőrök a négy férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd J. Erik Lajost és L. Róbert Artúrt őrizetbe vették. Másik két társuk szabadlábon védekezik.

Néhány nappal és kilométerrel arrébb is hasonló késelés történt, a sértett itt sem úszta meg könnyű sérülésekkel a támadást.

police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik