Közélet

Felsorolni is nehéz, annyi féle drogot árult – Videó

A rendőrök kedden jelentek meg egy Budapest III., Vörösvári úti lakásnál és elfogták az ott lakó Cs. Tibort, akinek gyakorlatilag teljes drogkészlete volt.

A 32 éves budapesti férfi különféle kábítószert árult óbudai lakásán. A házkutatáskor előkerült 61 gramm fű, 90 gramm hasis, 40 darab kábítószergyanús tabletta, 133 gramm amfetamin, valamint lefoglaltak még a kábítószer adagolásához és csomagolásához szükséges eszközöket – digitális mérleget, nejlontasakokat –, illetve egy kis készpénzt is. A férfit előállítása után gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

A rendőrök az üggyel összefüggésben elfogtak egy 36 éves budapesti férfit is, akinek ruházatában 16,3 gramm amfetamint, lakásán további 56,84 gramm marihuánát találtak és foglaltak le.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztálya Cs. Tibor ellen kábítószer-kereskedelem bűntett, míg a 36 éves férfi ellen – szabadlábon hagyása mellett – kábítószer-birtoklás bűntett miatt folytat nyomozást.

A rendőrség előterjesztést tett a kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.

police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik