Közélet

Zaklatta a volt feleségét, élettársát pedig leütötte a kattant férfi

A rendőrök őrizetbe vették azt a hajdúhadházi férfit, aki nagy valószínűséggel nem tudta elfogadni volt felesége új kapcsolatát.

B. József pénteken több alkalommal is felhívta telefonon a volt feleségét, bár túl sok hasznos információt nem tudott neki modnani, inkább szidalmazta, valamint megöléssel fenyegette.

A férfi még aznap egy élelmiszerboltban megütötte a volt felesége élettársát, aki elkerülve a további konfliktust inkább kiment az üzletből. A gyanúsított utána ment és késsel fenyegette, majd miután a sértett elmenekült, a boltnál hagyott kerékpárját megrongálta.

A 42 éves férfit a rendőrök még aznap gyanúsítottként kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették. A nyomozók azt is megállapították, hogy a férfi korábban is, rendszeresen telefonon zaklatta volt feleségét, aki magánindítványát zaklatás miatt előterjesztette.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett, könnyű testi sértés vétség, valamint volt házastárs sérelmére elkövetett zaklatás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást B. József ellen.

police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik