Közélet

Így működött egy bordélyház Miskolcon – A tulajra börtönbüntetés várhat

A 44 éves férfi nem kispályázott: még egy dílert is beszervezett, hogy legyen cucc a partykon is.

A vádlott férfi 2014 év elejétől egy általa bérelt családi házban rendezett be „masszázsszalont”. A szalonban, ahová internetes hirdetést követően vette fel a lányokat, erotikus masszázs és szexuális szolgáltatás volt a fő profil. A lányokat, miután betanította és kipróbálta őket, tematikus oldalakon hirdette. Róluk erotikus fényképeket készített és helyezett el ezen oldalakon. Őket ellátta mobiltelefonnal is a vendégekkel való könnyebb kapcsolattartás érdekében – írja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség. A tevékenységből származó bevétel felét eltette, a másik felét a lányok megtarthatták. Ezen túlmenően tőlük havi háromezer forint rezsiköltséget is beszedett. A vádlott határozta meg a különböző szexuális szolgáltatások árát is.

A férfi a lakásban vigyázott a lányokra és az esetleges agresszív vendégek ellen egy rottweiler kutyát is beszerzett. A szalonban nyolc nő dolgozott, akik a közel másfél év alatt milliós nagyságrendű bevételhez juttatták a férfit.

A szalon sikerén felbuzdulva a vádlott elhatározta, hogy az ott rendezett afterpartykon kábítószert is biztosít vendégeinek és a lányoknak. Ezért megállapodott egy másik férfival, aki a fővárosból szállította részére a speed port. Ezt kiporciózták és továbbértékesítették. Ennek során, beleértve az ott dolgozó lányok némelyikét is, mintegy kilenc állandó vevője volt.

Az ügyészség a házi őrizetben lévő, 44 éves vádlottal és a lakhelyelhagyási tilalom alatt álló társával szemben börtönbüntetést, közügyektől eltiltást és vagyonelkobzást indítványozott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik