Közélet

Biztonsági kamera rögzítette az elrabolt 4 éves kislány támadóját – Videó

A négyéves kislányt az ágyából vitte el egy férfi szombaton reggel. Nem sokkal később egy biztonsági kamera rögzítette őket 500 kilométerrel arrébb.

A felvételt a rendőrség hozta nyilvánosságra Rebecca Lewisről és elrablójáról, miután a kislányt a 31 éves férfi elrabolta floridai otthonából. A rendőrök kutyákkal és helikopterekkel is keresték a környéken, de sikertelenül. A kicsit utoljára 16 éves nővére látta, legközelebb már csak a biztonsági kamera felvételeiből tudták, hol lehet. A férfit Matthew Clark Pybusnak hívták, de hivatalosan megváltoztatta a nevét Wild West Hogsra, ami nem túl bizalomgerjesztő.

Miután kiderült, hogy Hogs az elrablója, a család elmondta, hogy a férfi egyébként a barátjuk, de már két éve nem látták, mikor szombaton bejelentés nélkül megjelent náluk. Később ellopta az anyja autóját, majd elrabolta Rebeccát és elindult vele. A legutolsó információk szerint Georgia-ban vannak. A rendőrség 3000 dollárt ajánlott fel annak, aki információval tud szolgálni a kislány hollétéről.

Mirror

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik