Közélet

Lopott autóval karamboloztak a betörők, persze hogy lebuktak – Videó

Lopott autóval vitték a lopott cuccot, majd voltak olyan balekok, hogy a baleset után az út mellett sétáltak. Nem volt volt nehéz dolguk a rendőröknek.

Egy csajági közlekedési baleset helyszínére tartottak a rendőrök csütörtök hajnalban, amikor útközben három fiatal férfira figyeltek fel, akik az út mellett gyalogoltak. Az igazoltatásukkor nem tudtak elszámolni a náluk lévő női táskával, ékszerrel, karórával és készpénzzel, ráadásul egyikük más személy adatait adta meg a járőröknek, ezért mindhármukat előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra.

A rendőrök rövid idő alatt kiderítették, hogy a két pétfürdői, valamint a  mezőszentgyörgyi férfi az árokba csúszott gépkocsit és a náluk talált értékeket egy siófoki autókereskedésből lopták el, ahová előző éjszaka törtek be. A nyomozók a házkutatások során a siófoki betörésből származó műszaki cikkeket, így a laptopokat, a hangfalakat és a tabletet lefoglalták, amiket még aznap visszaadtak a tulajdonosnak.

A lopott cucc. Fotó: Police.hu
A lopott cucc. Fotó: Police.hu

A 19 éves, a 25 éves és a 21 éves gyanúsítottakat őrizetbe vették a balatonalmádi rendőrök, valamint kezdeményezték az előzetes letartóztatásukat, amelyet az illetékes bíróság pénteken el is rendelt.

(Police.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik